Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını mâni olmak bâtınin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Kullanım amacı: Koca düzenışveriş merkezleri yahut stadyum gibi ordu alanlarda ivedili çıkış kapısı skorsı elan lüks ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak adida yer yer illere hizmet vermekteyiz.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli ortam oluşturur.

Bununla bile kötüdaki kriterlere sahip olan Yangın Çıkış Kapısı yerlerde tek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Farklı bir şart ise yangın kapısı bapların büsbütün boş duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın bapsı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve sarih şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Check to enable permanent Yangın Çıkış Kapısı hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page